Alles voor de
Agri sector

Alles op het gebied van agri vindt u hier.

Voor zowel de professionele veehouder als de hobbyboer bieden wij een ruim assortiment aan agrarische producten. Gezonde voeding is van groot belang voor het welzijn van uw dieren. Wij verkopen een breed assortiment aan diervoerders voor rund, paard, varken, geit, ezel, kip en schaap. Onze medewerkers geven deskundig advies over voeding en verzorging van uw dieren. Ook op het gebied van strooisel, meststoffen, afrastering en beregening hebben wij alles in huis. In onze winkel voorzien wij u graag van professioneel advies.

Afrastering
Een elektrische afrastering is een kringloopsysteem waardoor de stroom zit verplaatst. De stroom gaat via de draad naar het dier op het opgegroeide gras, en via de aardpennen van het aardingssysteem weer terug naar het apparaat. De stroomdraad hoeft dus niet rond te lopen, de stroom wel. De stroomimpuls die het dier bij de aanraking voelt is absoluut veilig. De impuls duurt slechts 0,0005 seconde en wordt om de 1,2 seconden herhald. In tegenstelling tot prikdraad afrastering die verwondingen kan veroorzaken bij mens en dier is een elektrische afrastering ongevaarlijk en veilig, voor mens en dier. Twijfelt u over over een elektronische afrastering? Van Keijsteren staat klaar om al uw vragen weg te nemen.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Wij nodigen u graag uit in onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

 

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar 0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com of breng een bezoek aan onze showroom Laag Werveld 1 te Beugen.

 

Wij zijn u graag van dienst.

Wij nodigen u graag uit in
onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar
0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com 
of breng een bezoek aan onze showroom
Laag Werveld 1 te Beugen.

Voor verzending van het formulier, dient u de cookies op deze website te accepteren.

van Keijsteren

Bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren