Honden &
katten

Alles voor uw hond en kat 
Gezonde voeding, goede huisvesting en comfort zijn van groot belang voor het welzijn van dieren. Bij Van Keijsteren staat de gezondheid en het welbevinden van dieren voorop. Onze diervoeders worden daarom met uiterste zorg bereid. De focus ligt hierbij op kwaliteit, zodat wij u en uw dier tevreden kunnen stellen. Wij adviseren u graag over het juiste product voor uw hond of kat.

Voer voor uw hond

Goede voeding is de basis voor een gezonde hond. Bij Van Keijsteren hebben we een breed assortiment honden voer met merken zoals van Keijsteren eigen merk, Profine, Renske of Happylife. Heeft u vragen over welk hondenvoer het best is voor uw trouwe viervoeter? Wij staan klaar voor u en uw hond om u te helpen met de beste keuze.

Voer voor uw kat 
Katten kunnen kieskeurige eters zijn. Van Keijsteren heeft verschillende merken katten voer zoals Lara of Renske zodat er altijd wel iets bij zit voor uw kat. Twijfelt u over welk kattenvoer het best past bij uw kat? Neem een kijkje in de winkel bij de soorten kattenvoer die u uw pluizenbol kunt bieden.

Benodigdheden voor uw hond en kat 
Bij Van Keijsteren hebben we een breed scala aan dierenbenodigdheden voor uw hond of kat. Of het een riem, een speeltje of een kattenbak is, u kunt altijd terecht bij Van Keijsteren waar wij voor u klaarstaan om u te helpen.

Ruim assortiment in onze winkel.
Bij van Keijsteren vindt u een uitgebreid assortiment in onze winkel. Onze vakkundige adviseurs geven u graag uitgebreid advies over de producten in onze winkel. Daarbij hebben wij een uitgebreid assortiment, maar dan wij op onze website kunnen laten zien.
Kom gerust een keertje langs, ook voor een kop koffie.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Wij nodigen u graag uit in onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

 

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar 0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com of breng een bezoek aan onze showroom Laag Werveld 1 te Beugen.

 

Wij zijn u graag van dienst.

Wij nodigen u graag uit in
onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar
0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com 
of breng een bezoek aan onze showroom
Laag Werveld 1 te Beugen.

Voor verzending van het formulier, dient u de cookies op deze website te accepteren.

van Keijsteren

Bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren