Sterk in service en kwaliteit
0485-361275

Toys4Boys de stoerste familiedag bij van Keijsteren

on 08/03/2020 Nieuws with 0 comments

Op maandag 13 april, 2e paasdag, organiseert van Keijsteren uit Beugen ‘Toys4Boys’. Een spectaculair evenement boordevol stoere activiteiten waar het mannen hart sneller van gaat kloppen. Een echte mannendag waar het draait om stoere mannen… klein en groot. Maar waar de stoere vrouw ook aan haar trekken komt.

De hele dag organiseert van Keijsteren stoere activiteiten en zijn er leuke acties. Bedwing een Land Rover op de wip of verken het circuit van Oostenrijk in een Red Bull Formule 1 simulator. Ook kun je mooie prijzen winnen met de wedstrijd ‘werkbroekhangen’ of neem een kijkje tijdens de demonstratie van de Brandweer. Ook aan de kleine boys (& girls) is gedacht met een te gekke paas-speurtocht.

Liefde van de man gaat door de maag. En dat komt goed uit. Taste of Smoke bereidt tijdens Toys4Boys smaakvolle BBQ gerechten en Pub Esser schenkt heerlijke speciaalbieren. Op het horeca-plein is voor elk wat wils.

Dus stoere mannen, kom op maandag 13 april naar Toys4Boys. Wil je het laatste nieuws niet missen volg dan Van Keijsteren op Facebook.