Tuin­gereed­schap

Al uw tuingereedschap 
Van Keijsteren verkoopt divers tuingereedschap wat u helpt de klus makkelijk te klaren. Waar u vroeger zwaar werk moest verrichten is er tegenwoordig allemaal handig gereedschap wat u het werk een stuk lichter maakt.

Hand­gereed­schap

Vegen, hakken, maaien, snoeien en planten. Wat u ook moet doen, bij van Keijsteren vindt u het juiste materiaal. Bij van Keijsteren hebben we dit materiaal op voorraad en kunt u direct aan de klus beginnen.

Elektrisch gereedschap 
Een tuin om trots op te zijn is een tuin die goed onderhouden is. Of het gazon wat gemaaid moet worden of u een heg wil snoeien. Dit is makkelijk te doen met het elektronisch gereedschap van Van Keijsteren. U vindt gereedschap van Metabo, Gardena & Einhell in ons assortiment.

Grasmaaiers
Het gras is niet groener aan de overkant met de grasmaaiers van Van Keijsteren. Er kan niets op tegen het gevoel en geur van echt gras. Wij helpen u graag met de juiste grasmaaier voor uw tuin.

Snoeien
Snoeien is een terugkerende klus voor een tuinier. Dit gaat in een handomdraai met scherp snoei gereedschap. U bent altijd welkom om ons snoei gereedschap te bekijken in de winkel.

Verticuteren
Verticuteren is het weghalen van de viltlaag die in het gazon groeit. Dat wil zeggen het weghalen van mossen en dode grassen in het gazon. Dit kunt u met de hand doen, maar dat is een tijdrovend klusje..

Ruim assortiment
Wij staan bekend om ons breed assortiment en onze grote voorraad. Wanneer u iets nodig heeft kunt u naar de winkel komen en gaat u naar huis met wat u nodig heeft.

Ruim assortiment in onze winkel.
Bij van Keijsteren vindt u een uitgebreid assortiment in onze winkel. Onze vakkundige adviseurs geven u graag uitgebreid advies over de producten in onze winkel. Daarbij hebben wij een uitgebreid assortiment, maar dan wij op onze website kunnen laten zien.
Kom gerust een keertje langs, ook voor een kop koffie.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Wij nodigen u graag uit in onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

 

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar 0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com of breng een bezoek aan onze showroom Laag Werveld 1 te Beugen.

 

Wij zijn u graag van dienst.

Wij nodigen u graag uit in
onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar
0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com 
of breng een bezoek aan onze showroom
Laag Werveld 1 te Beugen.

Voor verzending van het formulier, dient u de cookies op deze website te accepteren.

van Keijsteren

Bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren