Werkkleding

Werkkleding voor iedere klus 
Goede werkkleding is bij veel beroepen onmisbaar. De werkkleding moet voldoen aan de gestelde veiligheidseisen in de branche, maar moet ook passen bij de huisstijl van uw bedrijf. Daarom staat bij van Keijsteren WorkWear draagcomfort en veiligheid hoog in het vaandel. In onze showroom met maar liefst 750 m2 aan hoogwaardige kwaliteit werk – en bedrijfskleding kunt u voor elke branche terecht. U vindt hier onder andere de gerenommeerde merken:
ID identity, Helly Hansen, Herock, Havep, Blaklader en Tricorp

Comfortabele & sterke werkkleding.

Tijdens uw klus is het van belang om de juiste kleding hiervoor te dragen. Deze kleding draagt bij aan het comfort van uw werk en brengt daarbij een stuk veiligheid met zich mee. Wij werken samen met vele merken die gespecialiseerd zijn om het gebied van werkkleding. U vindt bij ons een zeer ruim assortiment.

Comfort wordt steeds belangrijke, denkt u bijvoorbeeld een de stretch-werkbroeken, zeer hoog comfort en toch de juiste sterke materialen waardoor deze broeken lang meegaan. Of werkkleding die u kunt wassen tot maarliefst 60 graden Celcius en in de droger mogen? Ideaal toch om vlekken uit de kleding te krijgen.

Werk- / veiligheidsschoenen

Opzoek naar een werkschoen met de juiste veiligheid of certificering? Bij ons vindt u een ruim assortiment aan werkschoenen, wij hebben meer dan 80 modellen op voorraad. Tegenwoordig worden werkschoenen steeds verder ontwikkeld, een werkschoen die loopt als een sneaker en toch de sterke materialen en veiligheid, of de bouwschoen voorzien van een BOA-sluiting of een ergnomisch ontwikkeld voetbed. U vindt een ruim assortiment van verschillende merken bij van Keijsteren.

Wij geven u graag advies op het gebied van werkschoenen, zodat u weet dat u de juiste bescherming krijgt die nodig is voor uw klus.

 U vindt bij ons ook een ruim assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Wij nodigen u graag uit in onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

 

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar 0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com of breng een bezoek aan onze showroom Laag Werveld 1 te Beugen.

 

Wij zijn u graag van dienst.

Wij nodigen u graag uit in
onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar
0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com 
of breng een bezoek aan onze showroom
Laag Werveld 1 te Beugen.

Voor verzending van het formulier, dient u de cookies op deze website te accepteren.

van Keijsteren

Bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren