Collectie

Uitgebreide collectie werkkleding 
Goede werkkleding is bij veel beroepen onmisbaar. De werkkleding moet voldoen aan de gestelde veiligheidseisen in de branche, maar moet ook passen bij de huisstijl van uw bedrijf. Daarom staat bij van Keijsteren WorkWear draagcomfort en veiligheid hoog in het vaandel. In onze showroom met maar liefst 750 m2 aan hoogwaardige kwaliteit werk – en bedrijfskleding kunt u voor elke branche terecht. U vindt hier onder andere de gerenommeerde merken: Nog een aantal merken benoemen

Ons team is gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfskleding en heeft ons assortiment zorgvuldig samengesteld. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen altijd voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u de kleding laten bedrukken zodat het past bij de huisstijl van uw bedrijf, ook dat is geen probleem.

In onze winkel kunt u ook terecht voor een groot aanbod in vrijetijdskleding, outdoor kleding en teamkleding zoals seizoensjacks, bodywarmers, afritsbroeken, fleecetruien en -vesten, wandelschoenen en sportkleding.

Werkkleding 
Bedrijfs- en werkkleding is een belangrijk aspect wanneer het gaat om comfortabel en veilig werken. Elke branche heeft zijn eigen specifieke wensen, hier spelen wij met een ruim assortiment van kleding voor u op in. Zo vindt u bij ons collecties voor de bouw & tuinsector, maar ook voor de zorg- & horecasector.

In onze showroom van 750m2 vindt u een ruim assortiment en een ruime voorraad.

ID identity

Helly Hansen

FHB

Havep

Hakro

Van Keijsteren

Tricorp

New Star

Werkschoenen 
De vertrouwde wekschoen is tegenwoordig leverbaar van vele merken zoals Grisport, Puma, Albatros, Helly Hansen, Sixton. Deze schoenen zijn sterk doorontwikkeld waardoor het comfort steeds hoger komt te liggen. Onze adviseurs geven u graag advies over onze collectie werkschoenen.

U vindt bij ons meer dan 80 modellen werkschoenen op voorraad. Ook voor klompen bent u bij ons op het juiste adres.

Puma

Albatros

Grisport

Sixton

Baak

Lowa

Wandel- & outdoor­collectie

Binnen onze uitgebreide collectie werkkleding, vindt u ook een complete hoek met wandelschoenen van Grisport en Albatros. Daarbij hebben wij de bovenkleding van Kjelvik in ons assortiment. Natuurlijk kunt u ook terecht voor snowboots, handschoenen, petten en de collectie van Hatland.

Persoonlijke veiligheid 
Veiligheid en bescherming geen een steeds belangrijker aspect spelen binnen de diverse werkbranche’s, ook de Doe-Het-Zelver is zich hier steeds bewuster van.

U vindt bij ons een ruim assortiment aan PBM’s, zoals handschoenen, gelaatsbescherming, hoofdbescherming en verschillende soorten gehoorbescherming, daarbij kunt u ook otoplastieken bij ons laten aanmeten.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Wij nodigen u graag uit in onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

 

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar 0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com of breng een bezoek aan onze showroom Laag Werveld 1 te Beugen.

 

Wij zijn u graag van dienst.

Wij nodigen u graag uit in
onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar
0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com 
of breng een bezoek aan onze showroom
Laag Werveld 1 te Beugen.

6 + 4 =

Voor verzending van het formulier, dient u de cookies op deze website te accepteren.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren