Person­alisatie

Voor elk doel en geschikte opdruk. 
Uw medewerkers herkenbaar voor uw klanten? Of juist om extra te promoten. Het bedrukken van werkkleding wordt om diverse redenen toegepast. Uiteraard is het een vereiste van de belastingdienst om deze te bedrukken om hier belastingtechnisch voordeel uit te behalen.

Het aanbrengen van uw logo, tekst of naam kan toegepast worden met verschillende technieken zoals, transfer, borduring, zeefdruk & promoprint. Elke techniek heeft zijn eigen eigenschappen. Onze adviseurs informeren u graag over de voordelen en mogelijkheden van elke techniek.

Hieronder vindt u een kort overzicht van de technieken die wij voor u kunnen toepassen.

Onze adviseurs geven u graag advies over de juiste manier van opdruk. 

Transfer bedrukking 
Een techniek die al jaren de meeste gebruikte techniek is. Deze transfers worden geprint op een lijmlaag. Door deze techniek zijn de transfers te wassen zoals de kleding en blijven deze zeer lange tijd er perfect uit zien.

Door de stretch in het transfermateriaal zijn deze perfect toe te passen op stretchkleding. Bij onze transfer is er zelfs de mogelijkheid om een borduurlook er aan toe te voegen, waardoor het net een borduring lijkt, maar het comfort van een transfer ervaart.

De transfers zijn geschikt voor elk kledingstuk, dus u kunt met 1 soort transfer, uw complete bedrijfskleding assortiment bedrukken. Van t-shirt tot pet en overall.

 

Borduring 
Borduring geeft een luxe uitstraling aan uw kledingstuk. Een borduring kan toegepast worden op bijna elk kledingstuk. Bij borduren wordt door middel van een garen het logo of tekst aangebracht op het kledingstuk. Doordat een borduring echt een extra diepte geeft aan uw logo brengt het juiste die extra luxe uitstraling aan uw kledingstuk.

Zeefdruk

Zeefdruk is een techniek waarbij de kleding wordt gedrukt met een inkt, deze techniek is zeer interessant bij hogere oplages. Deze techniek wordt veel toegepast bij grote oplages en promotionele kleding.

Wij adviseren u graag in onze showroom.

Flextransfer 
De Flextransfer is een bekende transfer in de sportwereld, door de eenvoudige productiewijze is deze transfer per stuk te maken. Dit wordt veel toegepast in de sport voor bijvoorbeeld rugnummers. Deze flextransfer is ook toe te passen wanneer u opzoek bent naar een opdruk in lage oplage. Deze kunnen wij in-huis produceren.

In onze showroom vindt u diverse voorbeelden qua bedrukking.

Promo-print 
Promo-print is een voordelige kledingopdruk die wij in-huis produceren, hierdoor kunnen wij zeer snel schakelen. De Promo-Print is speciaal ontwikkeld voor de bedrukking van kleding voor promotionele doeleinde, zoals evenementen en ter promotie. U kunt een foto, tekst en logo laten printen.

Deze opdruk is al mogelijk vanaf 1 kledingstuk, dus ook ideaal voor carnaval en vrijgezellenfeest.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Wij nodigen u graag uit in onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

 

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar 0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com of breng een bezoek aan onze showroom Laag Werveld 1 te Beugen.

 

Wij zijn u graag van dienst.

Wij nodigen u graag uit in
onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar
0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com 
of breng een bezoek aan onze showroom
Laag Werveld 1 te Beugen.

14 + 15 =

Voor verzending van het formulier, dient u de cookies op deze website te accepteren.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren