PBM’s

Persoonlijke beschermings­middelen 
Veiligheid en bescherming geen een steeds belangrijker aspect spelen binnen de diverse werkbranche’s, ook de Doe-Het-Zelver is zich hier steeds bewuster van.

U vindt bij ons een ruim assortiment aan PBM’s, zoals handschoenen, gelaatsbescherming, hoofdbescherming en verschillende soorten gehoorbescherming, daarbij kunt u ook otoplastieken bij ons laten aanmeten.

Handschoenen 
Armen en handen zijn belangrijke, onmisbare gereedschappen in zowel het arbeidsproces als in het dagelijks leven. Het dragen van arm- en handbescherming is daarom erg van belang. Werkhandschoenen beschermen handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De aanschaf van de juiste werkhandschoenen zorgt voor optimale arm- en handbescherming en verkleint de kans op bedrijfsongevallen.

Van Keijsteren heeft een uitgebreid aanbod in werkhandschoenen en additionele producten die bescherming bieden tegen diverse gevaren. Van snijbestendige handschoenen tot las- en thermo handschoenen,

Gehoor­bescherming 
Bij het werken in een lawaaiige omgeving is gehoorbescherming altijd noodzakelijk. Dit is wettelijk bepaald bij een grenswaarde vanaf 80 dB(A). Gehoorschade als gevolg van lawaai behoort tot de meest voorkomende beroepsziekte in Nederland en is eenvoudig te voorkomen door de juiste gehoorbescherming te dragen. Een werknemer die geen gehoorbescherming draagt, riskeert zijn gezondheid!

De juiste gehoorbescherming is afhankelijk van het soort werk en de hoeveelheid lawaai die hierbij komt kijken. van Keijsteren biedt een uitgebreid assortiment in gehoorbescherming, van passende oordopjes en gehoorkappen tot otoplastieken. Bij van Keijsteren bent u aan het juiste adres en wij helpen u graag om uw klanten correct te adviseren.

Werkschoenen 
De vertrouwde wekschoen is tegenwoordig leverbaar van vele merken zoals Grisport, Puma, Albatros, Helly Hansen, Sixton. Deze schoenen zijn sterk doorontwikkeld waardoor het comfort steeds hoger komt te liggen. Onze adviseurs geven u graag advies over onze collectie werkschoenen.

U vindt bij ons meer dan 80 modellen werkschoenen op voorraad. Ook voor klompen bent u bij ons op het juiste adres.

Hi-vis & RWS kleding 
Bij van Keijsteren vindt u een zeer ruim assortiment aan Hi-Vis en reflectiekleding. Welke aan diverse eisen voldoen. Zo vindt u de algemene HiVis-kleding als de RWS goedgekeurde werkkleding.

Onze adviseurs gaan graag samen met u zitten voor het juiste advies op het gebied van Hi-vis en RWS kleding.

Wij zijn u graag van dienst.

 

Wij nodigen u graag uit in onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

 

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar 0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com of breng een bezoek aan onze showroom Laag Werveld 1 te Beugen.

 

Wij zijn u graag van dienst.

Wij nodigen u graag uit in
onze ruime winkel en showroom.
Hier kunnen wij u van het juiste advies voorzien.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar
0485 36 12 75 of via mail info@vankeijsteren.com 
of breng een bezoek aan onze showroom
Laag Werveld 1 te Beugen.

7 + 14 =

Voor verzending van het formulier, dient u de cookies op deze website te accepteren.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren