Kleding voor elke branche

Werkkleding voor elke branche 
Elke branche heeft zijn eigen eisen op het gebied van werkkleding. Wanneer u in de bouw of industrie werkt zijn er verschillende eisen gesteld aan de werkkleding van u en uw personeel. Een versterkte vezel is een belangrijk item hierbij. Wanneer u in de horeca of sales werkt, is uitstraling en natuurlijk ook comfort van groot belang.

Werkkleding is ontwikkeld om comfortabel en veilig te kunnen werken. Uitstraling wordt een steeds belangrijker aspect, waar veel merken op in spelen. Hierdoor kunnen wij u aankleden in stijl van uw bedrijf.

Kom gerust langs voor een kop koffie of thee, wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Bouw & industrie 
Binnen de bouw & industrie branche is het van belang om te werken met sterke en veilige kleding. Denk hierbij aan kleding met een Cordura vezel. Robustheid is zeer belangrijk, zodat u of uw personeel kan werken in kwaliteitskleding welke lang mee gaat.

Lees meer...

Groen & agrarisch 
Bent u als hovenier of medewerker groenvoorziening opzoek naar geschikte werkkleding, wij bieden een breed assortiment aan kleding aan. We werken samen met vele merken samen, hierdoor kunnen wij snel schakelen en gelijk aan u leveren.

Lees meer...

Transport & logistiek 
Elke sector heeft zijn eigen eisen als het gaat om bedrijfs- & werkkleding. Voor de transport sector is natuurlijk comfort een belangrijk, door het gebruik van stretchmaterialen in bijvoorbeeld de werkbroeken krijgt een chauffeur veel comfort tijdens het rijden.

Lees meer...

Zorg en medisch 
Binnen de zorgsector is hygiene een belangrijk aspect, kleding moet industrieel gewassen kunnen worden, maar ook bij u thuis. Hierdoor zijn de materialen voor zorgkleding extra door ontwikkeld, waarbij de wasbaarheid en vuilafstotendheid geoptimaliseerd zijn.

Lees meer...

Kantoor & sales 
Wilt u uw salesmedewerkers aankleden zoals het hoort binnen uw sector?
U vindt bij ons diverse "nette" bedrijfskleding, van broeken tot aan non-iron blouse en truien.

Lees meer...

Horeca 
Ziet uw personeel er verzorgd uit? Klopt de uitstraling van uw personeel bij uw bedrijfsvoering? Wij werken samen met merken die zich speciaal richten op horeca kleding.

Lees meer...

Wandelkleding 
Wandelschoenen zijn van groot belang, een stevige maar ook flexibele en comfortabele schoen geeft meer comfort tijdens het wandelen.

Lees meer...

Sport- & team­kleding 
Met jou team opzoek naar kleding voor het hele team? Of wilt u een sportteam sponsoren? U vindt bij ons een uitgebreide collectie teamkleding van Masita, & wielrenkleding van Doltcini

Lees meer...

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Wij nodigen je graag uit in onze showroom en wij adviseren je graag voor de beste werkkleding.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren