Groen & agrarisch

Bent u als hovenier of medewerker groenvoorziening opzoek naar geschikte werkkleding, wij bieden u een breed assortiment aan kleding aan. We werken samen met vele merken samen, hierdoor kunnen wij snel schakelen en gelijk aan u leveren

Naast ons ruime assortiment aan bedrijfskleding, vindt u in onze showroom ook een assortiment aan overalls, tuinbroeken, laarzen en klompen. Ook voor zaagkleding en schoenen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van werkkleding.

Versterkte & comfortabele kleding

Binnen de groene & agrarisch sector dient de werkkleding te voldoen aan diverse eisen, deze zijn ook afhankelijk van het werk dat u doet. Wij werken samen met diverse merken, welke diverse collecties voeren voor elk werk een geschikte keuze.

Wij vertegenwoordigen diverse merken met kleding special gericht op de hovenier, denk hierbij aan versterkte kleding op het bovenbeen voor de stratenmaker. Tevens hebben wij diverse waterdichte & gevoerde winterjassen in onze collectie welke door de ver ontwikkelde voering, erg soepel en dun zijn, maar toch voldoen aan de eisen die gesteld worden.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van kleding.

Werkschoenen & laarzen

Schoeisel is een van de belangrijkste onderdelen van het pakket werkkleding dat u aanschaft (voor uw werknemers). Een goed passende schoen zorgt voor vele voordelen. Wij meten uw medewerker graag altijd de passende schoen aan.

De vertrouwde wekschoen is tegenwoordig leverbaar van vele merken zoals Grisport, Puma, Albatros, Helly Hansen, Sixton. Deze schoenen zijn sterk doorontwikkeld waardoor het comfort steeds hoger komt te liggen. Onze adviseurs geven u graag advies over onze collectie werkschoenen.

U vindt bij ons meer dan 80 modellen werkschoenen op voorraad.
Ook voor klompen en laarzen bent u bij ons op het juiste adres.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van werkschoenen.

Eenvoudig en snel bestellen.

Via ons online KMS (Kleding Management Systeem) kunt u wanneer u klant bij ons bent, eenvoudig u kleding online bestellen voor uw medewerkers. Tevens kunt een historie inzien en uw budget bewaken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat werknemers zelf de kleding kunnen bestellen, dit op basis van vertrouwen, punten of bedrag. Zo besparen wij u werk en zorgen we dat we snel & vlekkeloos kunnen leveren.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van het KMS systeem.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Wij nodigen je graag uit in onze showroom en wij adviseren je graag voor de beste werkkleding.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren