Horeca

Ziet uw personeel er verzorgd uit? Klopt de uitstraling van uw personeel bij uw bedrijfsvoering? Wij werken samen met merken die zich speciaal richten op horeca kleding. Hierdoor weet u zeker dat deze kleding goed wasbaar is en deze zeer comfortabel is voor uw medewerkers.

Samen met Kentaur, Chaud Devant & SevenSeas hebben wij een ruime collectie bedrijfskleding voor de horecasector. Denk hierbij aan koksbuizen, blouse voor de bediening en sloven.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van werkkleding.

Kleding voor de keuken

Kleding voor chefs & koks heeft vele belangrijke eigenschappen, natuurlijk is wasbaarheid erg belangrijk. Daarnaast is het comfort een steeds belangrijker worden aspect.

Kentaur is een merk dat zich hier zeer van bewust is en verwerkt veel van deze aspecten in de kleding. Zo hebben ze een schort ontwikkeld die geen band in de nek heeft. En heeft elke buis een elastische band aan de binnenzijde, zodat de mouw altijd omhoog gehouden wordt.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van kleding.

Professionele merken onder één dak.

Op het gebied van werkkleding voor de horeca vertegenwoordigen wij de merken Chaud Devant en Kentaur, beide grote spelers op deze markt, met kwalitieve hoogwaardige kleding,

Kentaur is gespecialiseerd in werkkleding op de Europese markt. We zijn toegewijd aan het creëren van innovatieve en functionele werkkleding met een focus op het stroomlijnen en optimaliseren van de bedrijfskosten van onze klanten. We hebben een internationaal gevestigd concept dat totaaloplossingen levert.

Chaud Devant is binnen Nederland een van de grootste producten van kleding voor de horeca sector. Het van origine Amsterdamse bedrijf produceert alle kleding binnen de Europese Unie. Sinds 1996 bouwen ze aan trendy en comfortabele horecakleding.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van werkschoenen.

Eenvoudig en snel bestellen.

Via ons online KMS (Kleding Management Systeem) kunt u wanneer u klant bij ons bent, eenvoudig u kleding online bestellen voor uw medewerkers. Tevens kunt een historie inzien en uw budget bewaken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat werknemers zelf de kleding kunnen bestellen, dit op basis van vertrouwen, punten of bedrag. Zo besparen wij u werk en zorgen we dat we snel & vlekkeloos kunnen leveren.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van het KMS systeem.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Wij nodigen je graag uit in onze showroom en wij adviseren je graag voor de beste werkkleding.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren