Transport & logistiek

Elke sector heeft zijn eigen eisen als het gaat om bedrijfs- & werkkleding. Voor de transport sector is natuurlijk comfort een belangrijk, door het gebruik van stretchmaterialen in bijvoorbeeld de werkbroeken krijgt een chauffeur veel comfort tijdens het rijden..

I Daarnaast is veiligheid een belangrijk aspect, denk hierbij aan reflectielijnen op de kleding, contrasterende kleuren of hoge zichtbaarheidskleding.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van werkkleding.

Versterkte & comfortabele kleding

In de transport & logisitiek sector zien wij dat comfort de boventoon voert. Een chauffeur die veel uit- & instapt wil een broek met een goede stretch. Hierdoor beweegt dit gemakkelijk en doordat een stretchbroek smaller gesneden kan worden, is er zeer weinig overtollige materiaal wanneer men zit.

Binnen de logistiek is vooral de service gerelateerd kleding geschikt, deze bieden een mooie pasvorm met een aantal beenzakken. Kniezakken en extreem versterkte delen zijn binnen deze sector niet nodig, hierdoor kijken we naar een ander product.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van kleding voor transport & logistiek.

Werkschoenen & klompen

Schoeisel is een van de belangrijkste onderdelen van het pakket werkkleding dat u aanschaft (voor uw werknemers). Een goed passende schoen zorgt voor vele voordelen. Wij meten uw medewerker graag altijd de passende schoen aan.

De vertrouwde wekschoen is tegenwoordig leverbaar van vele merken zoals Grisport, Puma, Albatros, Helly Hansen, Sixton. Deze schoenen zijn sterk doorontwikkeld waardoor het comfort steeds hoger komt te liggen. Onze adviseurs geven u graag advies over onze collectie werkschoenen.

U vindt bij ons meer dan 80 modellen werkschoenen op voorraad.
Ook voor klompen en laarzen bent u bij ons op het juiste adres.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van werkschoenen.

Eenvoudig en snel bestellen.

Via ons online KMS (Kleding Management Systeem) kunt u wanneer u klant bij ons bent, eenvoudig u kleding online bestellen voor uw medewerkers. Tevens kunt een historie inzien en uw budget bewaken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat werknemers zelf de kleding kunnen bestellen, dit op basis van vertrouwen, punten of bedrag. Zo besparen wij u werk en zorgen we dat we snel & vlekkeloos kunnen leveren.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van het KMS systeem.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Wij nodigen je graag uit in onze showroom en wij adviseren je graag voor de beste werkkleding.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren