Per­so­nalisatie

Uw medewerkers herkenbaar voor uw klanten? Of juist om extra te promoten. Het bedrukken van werkkleding wordt om diverse redenen toegepast. Uiteraard is het een vereiste van de belastingdienst om deze te bedrukken om hier belastingtechnisch voordeel uit te behalen.

Het aanbrengen van uw logo, tekst of naam kan toegepast worden met verschillende technieken zoals, transfer, borduring, zeefdruk & promoprint. Elke techniek heeft zijn eigen eigenschappen. Onze adviseurs informeren u graag over de voordelen en mogelijkheden van elke techniek.

Hieronder vindt u een kort overzicht van de technieken die wij voor u kunnen toepassen.

Onze adviseurs geven u graag advies over de juiste manier van opdruk.

Transferbedrukking

Een techniek die al jaren de meeste gebruikte techniek is. Deze transfers worden geprint op een lijmlaag. Door deze techniek zijn de transfers te wassen zoals de kleding en blijven deze zeer lange tijd er perfect uit zien.

Door de stretch in het transfermateriaal zijn deze perfect toe te passen op stretchkleding. Bij onze transfer is er zelfs de mogelijkheid om een borduurlook er aan toe te voegen, waardoor het net een borduring lijkt, maar het comfort van een transfer ervaart.

De transfers zijn geschikt voor elk kledingstuk, dus u kunt met 1 soort transfer, uw complete bedrijfskleding assortiment bedrukken. Van t-shirt tot pet en overall.

Borduring

Borduring geeft een luxe uitstraling aan uw kledingstuk. Een borduring kan toegepast worden op bijna elk kledingstuk.

Bij borduren wordt door middel van een garen het logo of tekst aangebracht op het kledingstuk. Doordat een borduring echt een extra diepte geeft aan uw logo brengt het juiste die extra luxe uitstraling aan uw kledingstuk.

Zeefdruk

Zeefdruk is een techniek waarbij de kleding wordt gedrukt met een inkt, deze techniek is zeer interessant bij hogere oplages. Deze techniek wordt veel toegepast bij grote oplages en promotionele kleding.

Wij adviseren u graag in onze showroom.

Promoprint

Promo-print is een voordelige kledingopdruk die wij in-huis produceren, hierdoor kunnen wij zeer snel schakelen.

De Promo-Print is speciaal ontwikkeld voor de bedrukking van kleding voor promotionele doeleinde, zoals evenementen en ter promotie. U kunt een foto, tekst en logo laten printen.

Deze opdruk is al mogelijk vanaf 1 kledingstuk, dus ook ideaal voor carnaval en vrijgezellenfeest.

Eenvoudig en snel bestellen.

Via ons online KMS (Kleding Management Systeem) kunt u wanneer u klant bij ons bent, eenvoudig u kleding online bestellen voor uw medewerkers. Tevens kunt een historie inzien en uw budget bewaken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat werknemers zelf de kleding kunnen bestellen, dit op basis van vertrouwen, punten of bedrag. Zo besparen wij u werk en zorgen we dat we snel & vlekkeloos kunnen leveren.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van het KMS systeem.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Wij nodigen je graag uit in onze showroom en wij adviseren je graag voor de beste werkkleding.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren