Veiligheid

Veiligheid en bescherming geen een steeds belangrijker aspect spelen binnen de diverse werkbranche’s, ook de Doe-Het-Zelver is zich hier steeds bewuster van.

U vindt bij ons een ruim assortiment aan PBM’s, zoals handschoenen, gelaatsbescherming, hoofdbescherming en verschillende soorten gehoorbescherming, daarbij kunt u ook otoplastieken bij ons laten aanmeten.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van veiligheid.

Handbescherming

Armen en handen zijn belangrijke, onmisbare gereedschappen in zowel het arbeidsproces als in het dagelijks leven. Het dragen van arm- en handbescherming is daarom erg van belang. Werkhandschoenen beschermen handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De aanschaf van de juiste werkhandschoenen zorgt voor optimale arm- en handbescherming en verkleint de kans op bedrijfsongevallen.

Van Keijsteren heeft een uitgebreid aanbod in werkhandschoenen en additionele producten die bescherming bieden tegen diverse gevaren. Van snijbestendige handschoenen tot las- en thermo handschoenen.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van handschoenen.

Gehoorbescherming

Bij het werken in een lawaaiige omgeving is gehoorbescherming altijd noodzakelijk. Dit is wettelijk bepaald bij een grenswaarde vanaf 80 dB(A). Gehoorschade als gevolg van lawaai behoort tot de meest voorkomende beroepsziekte in Nederland en is eenvoudig te voorkomen door de juiste gehoorbescherming te dragen. Een werknemer die geen gehoorbescherming draagt, riskeert zijn gezondheid!

De juiste gehoorbescherming is afhankelijk van het soort werk en de hoeveelheid lawaai die hierbij komt kijken. van Keijsteren biedt een uitgebreid assortiment in gehoorbescherming, van passende oordopjes en gehoorkappen tot otoplastieken. Bij van Keijsteren bent u aan het juiste adres en wij helpen u graag om uw klanten correct te adviseren.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van gehoorbescherming.

Werkschoenen

De vertrouwde wekschoen is tegenwoordig leverbaar van vele merken zoals Grisport, Puma, Albatros, Helly Hansen, Sixton. Deze schoenen zijn sterk doorontwikkeld waardoor het comfort steeds hoger komt te liggen. Onze adviseurs geven u graag advies over onze collectie werkschoenen.

U vindt bij ons meer dan 80 modellen werkschoenen op voorraad. Ook voor klompen bent u bij ons op het juiste adres.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van werkschoenen.

Hi-vis & RWS kleding

Bij van Keijsteren vindt u een zeer ruim assortiment aan Hi-Vis en reflectiekleding. Welke aan diverse eisen voldoen. Zo vindt u de algemene HiVis-kleding als de RWS goedgekeurde werkkleding.

Onze adviseurs gaan graag samen met u zitten voor het juiste advies op het gebied van Hi-vis en RWS kleding.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van Hi-Viskleding.

Eenvoudig en snel bestellen.

Via ons online KMS (Kleding Management Systeem) kunt u wanneer u klant bij ons bent, eenvoudig u kleding online bestellen voor uw medewerkers. Tevens kunt een historie inzien en uw budget bewaken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat werknemers zelf de kleding kunnen bestellen, dit op basis van vertrouwen, punten of bedrag. Zo besparen wij u werk en zorgen we dat we snel & vlekkeloos kunnen leveren.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van het KMS systeem.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Wij nodigen je graag uit in onze showroom en wij adviseren je graag voor de beste werkkleding.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren