Hi-vis

Gehoorbescherming op maat, ook wel otoplastieken genoemd, bieden de perfecte bescherming tegen te hard geluid. Ze hebben de juiste pasvorm doordat ze op maat worden gemaakt en sluiten uw gehoorgang perfect af.

e speciale filters in de otoplastieken zorgen ervoor dat het geluid gedempt wordt tot een niet schadelijk niveau en dat het geluid niet teveel vervormt.

U vindt bij ons niet alleen gehoorbescherming voor tijdens het werk, ook voor festivals, motorrijden en om te slapen of vliegen kunt u bij ons terecht.

Plan direct uw inmeten bij een van onze specialisten. Bel 0485 36 12 75 voor een afspraak.


RWS gekeurde kleding

Als je op zoek bent, kom je het woord otoplastieken vaak tegen. Vaak spreekt men over oordopjes, maar dat is te algemeen. Je hebt namelijk universele -en op maat gemaakte oordoppen. Universele oordopjes zijn eigenlijk alleen een goede oplossing als incidentele oplossing. Of als het gewoon tijdelijk goedkoop moet zijn. Universeel betekent: voor iedereen. Otoplastieken zijn veel duurzamer. Ze brengen comfort voor de gebruiker en zijn speciaal op maat gemaakt.

Ieder oor is uniek
Er zijn geen twee dezelfde vormen van oren. Zelfs bij je eigen oren zie je verschil. Het is héél belangrijk dat een otoplastiek uiterst nauwkeurig wordt ingemeten. Waarom? Heel eenvoudig. Het draagt niet alleen bij aan het comfort, maar het voorkomt ook lekkage. Lekkage is hetzelfde als een onjuiste passing in de oren. Lekkage staat gelijk aan het oplopen van gehoorschade. Als er geluid langs het otoplastiek kan, dan is de sluiting slecht. Dan loop je dus gehoorschade op.

Maatwerk is dus van groot belang. Als de otoplastieken goed passen, dan werken de geplaatste filters ook perfect. Die filters zorgen juist dat schadelijke geluiden gedempt worden. Spraakverstaanbaarheid of richting-horen blijven dan in tact.

Eenvoudig en snel bestellen.

Via ons online KMS (Kleding Management Systeem) kunt u wanneer u klant bij ons bent, eenvoudig u kleding online bestellen voor uw medewerkers. Tevens kunt een historie inzien en uw budget bewaken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat werknemers zelf de kleding kunnen bestellen, dit op basis van vertrouwen, punten of bedrag. Zo besparen wij u werk en zorgen we dat we snel & vlekkeloos kunnen leveren.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van het KMS systeem.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Wij nodigen je graag uit in onze showroom en wij adviseren je graag voor de beste werkkleding.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren