Body­cooling

Bijna iedereen heeft een regenjas of paraplu en in elk huis vindt u kleding voor wanneer de temperaturen dalen. Maar slechts weinig mensen gebruiken koelvesten om zichzelf tegen de hitte te beschermen. Is dat niet raar?

Wat doet u als u het warm heeft? Springt u in het water? Neemt u een koude douche? In veel gevallen is dat geen optie! Bijvoorbeeld als u op kantoor bent of aan het golfen, tennissen, joggen of wellicht een festival bijwoont? Of misschien bent u wel aan het werk in een fabriek waar de temperaturen dagelijks flink oplopen.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van bodycooling.

Eenvoudige en effectieve werking

NUTEQ-H2O®-technologie biedt een hoge standaard in verdampingskoeling. Onze INUTEQ-H2O®-producten worden geactiveerd door deze 2 minuten in water te dompelen. Nadat het overtollig water voorzichtig is uitgeknepen, zijn de producten klaar om te dragen. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en hoeveelheid luchtstroom, zullen deze producten u van 5°C tot 15°C onder de omgevingstemperatuur afkoelen en dit tussen 2 en 8 uur lang.

Alle INUTEQ-H2O®-verdampingsproducten zijn machine wasbaar ien hebben antibacteriële eigenschappen. De INUTEQ-H2O® koelvesten zijn afgewerkt met een waterdichte voering om de binnenkant droog te houden. De INUTEQ-H2O®-producten presteren het beste in omgevingen met een lage tot gemiddelde vochtigheidsgraad. Het niveau van de luchtstroom bepaalt het uiteindelijke koeleffect.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van bodycooling.

Eenvoudig en snel bestellen.

Via ons online KMS (Kleding Management Systeem) kunt u wanneer u klant bij ons bent, eenvoudig u kleding online bestellen voor uw medewerkers. Tevens kunt een historie inzien en uw budget bewaken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat werknemers zelf de kleding kunnen bestellen, dit op basis van vertrouwen, punten of bedrag. Zo besparen wij u werk en zorgen we dat we snel & vlekkeloos kunnen leveren.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van het KMS systeem.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Wij nodigen je graag uit in onze showroom en wij adviseren je graag voor de beste werkkleding.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren