PBM’s

Een persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) is een uitrusting die bestemd is om mensen te beschermen tegen een of meer risico’s die de veiligheid en gezondheid kunnen bedreigen. Het persoonlijk beschermingsmiddel wordt gedragen of vastgehouden door een persoon.

Persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen veel leed voorkomen. Een veilige werkplek met voldoende persoonlijke veiligheid voor medewerkers kan uitvallen door ongevallen en ziekte voorkomen. Persoonlijke beschermingsmiddelen beschermen, als ze goed gebruikt worden, kwetsbare en vitale lichaamsdelen, zoals hoofd, ogen, oren, handen en voeten. Een persoonlijk beschermingsmiddel kan ook het gehele lichaam beschermen als dat blootstaat aan een arbeidsrisico, bijvoorbeeld extreme hitte. Door persoonlijke beschermingsmiddelen op de juiste manier te gebruiken beperken ze persoonlijke en financiële schade.

Loop gerust eens bij ons binnen voor het juiste advies.


Handbescherming

Armen en handen zijn belangrijke, onmisbare gereedschappen in zowel het arbeidsproces als in het dagelijks leven. Het dragen van arm- en handbescherming is daarom erg van belang. Werkhandschoenen beschermen handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De aanschaf van de juiste werkhandschoenen zorgt voor optimale arm- en handbescherming en verkleint de kans op bedrijfsongevallen..

Van Keijsteren heeft een uitgebreid aanbod in werkhandschoenen en additionele producten die bescherming bieden tegen diverse gevaren. Van snijbestendige handschoenen tot las- en thermo handschoenen.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van handschoenen.


Ademhalingsbescherming

In omgevingen met verontreinigde lucht,
zoals stofdeeltjes, rook, nevel, gassen
en dampen, is het gebruik van goede
adembescherming van belang.

Het inademen van deze schadelijke stoffen kan een negatief effect hebben op de gezondheid. Het dragen van de juiste adembeschermingsmiddelen zorgt voor het inademen van schone lucht tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Vraag in de winkel naar de specificaties.

Eenvoudig en snel bestellen.

Via ons online KMS (Kleding Management Systeem) kunt u wanneer u klant bij ons bent, eenvoudig u kleding online bestellen voor uw medewerkers. Tevens kunt een historie inzien en uw budget bewaken.

Daarnaast is het ook mogelijk dat werknemers zelf de kleding kunnen bestellen, dit op basis van vertrouwen, punten of bedrag. Zo besparen wij u werk en zorgen we dat we snel & vlekkeloos kunnen leveren.

Wij geven u graag passend advies op het gebied van het KMS systeem.

Benieuwd wat wij voor jou
kunnen betekenen?

Wij nodigen je graag uit in onze showroom en wij adviseren je graag voor de beste werkkleding.

van Keijsteren

bezoek onze winkel
Laag Werveld 1 te Beugen
of bel voor een afspraak
0485 36 12 75

 

Onze openingstijden

U bent 6 dagen per week welkom.
Onze openingstijden
ma. - vr. 08.00 - 18.00 uur
za. 08.00 - 17.00 uur
en op afspraak.

Download

Privacy statement
Disclaimer

Volg van Keijsteren